Bryllup

Gift deg i Vauldalen

La oss sette rammen rundt din spesielle dag.

Det viktigste for oss er at du og dine får tid til å skape verdifulle minner. Vi har mange ulike alternativer når det gjelder både lokale og mat.

I Volldalskoja kan dere både vies, nyte bryllupsmiddag og fest. I ei koje tuftet på tømmer og sten blir over 100 levende lys tent.  Her er det rom for å la tiden stå, kjenne på roen og være tilstede akkurat i øyeblikket.

I Brekken kirke 8 km lenger vest kan man også ha en tradisjonell vielse i kirke. Det tar ca. 10 minutter å kjøre fra kirken. Vårt gamle butikk lokale rommer opp til 200 gjester til bords, og her er det rom for både festmiddag og festligheter etterpå. Det er et stort lokale og mye rom til å forme akkurat som brudeparet selv ønsker.

I Skottgården kan du ha et intimt bryllup i historiske rammer. Gården fra 1600- tallet oser av historie, det er noe varmt og fredfullt ved Skottgården og sånt blir det god stemning av. Det er plass til ca 20 stykker til middag og 15 til overnatting. 

Vi hjelper dere med alt når det gjelder planlegingen av feiringen, meny, programmet for dagen, dekorasjoner og vi kan til og med stryke skjorta til brudgommen på den store dagen.

Ta kontakt med oss for en prat, vi skredder syr alle våre opplevelser til våre gjester og setter vår ære i at dere skal få en minnerik dag.