Kurs

Informer og bli inspirert

Hos oss i Vauldalen kan du arrangere treff, kurs og møter av alle slag, store som små.

Vi skredder syr opplegg for hver enkelt gruppes behov, og kan tilby både tradisjonelle og utradisjonelle rammer rundt din samling.

Dere har muligheten til gode avbrekk som samhandlings øvelser med samisk preg, matlaging utendørs og slede eller vogn tur med hest inn til Volldalskoja for god mat etter en lang dag med kurs for å nevne noen.        Eller kanskje vil dere ha hele samlingen i Skottgården

Hundekjøring i vinterlandskapet eller en skutertur i et fantastisk løypenett på svensk side er også et alternativ, her er det meste mulig. Skiløyper finnes det rett utenfor rommet.

Det er nydelige områder for fotturer på sommer og høst. Det finnes både sopp, bær og god fisk rundt om her. Det er også mulighet til å ha med guide og man kan få servert lunsjen ute i det fri. Ønsker man å ri en tur, kan man også bestille dette. Da må man være ute i god tid og dette er mest aktuelt i september.

Kontakt oss på 724 13 100 for en hyggelig prat om hva du ønsker, eller send oss en beskjed på BOOK eller post@vauldalen.no

 

Hjertelig velkommen til et annerledes kurs opphold hos oss i Vauldalen.