Vauldalen

Med historie og tradisjon i ryggen og blikket rettet fremover, kommer de mest smakfulle rettene på bordet hos oss. Råvarene skaffer vi i nærområdet fra solide leverandører av rein, kjøtt og fisk. Kokka fisker fjellfisken og baker brødet sjøl. Vi holder ulike lag med fokus på mat, alt fra gammelmat helg til NM i rakfisk. Vi…

Ta meg hit

Volldalskoja

Der tida står i ro Med hest og slede eller vogn langs en gammel setervei går turen til Volldalskoja. Her er det rom for alt slags folk, bryllup eller fest, god mat og hemmbrygga øl, stemningen blir satt med egen spellmann. Koja er bygget av tømmer fra de indre skogene i Femunden og brokar fra den gamle…

Ta meg hit

Skottgården

Velkommen til gards, velkommen til bords Menyen her i gården består av historiske tradisjonsretter. Du får ikke bare servert god mat basert på lokale råvarer, men også kunnskap om hvordan tradisjonen oppsto. De gamle porselentallerkenene plukkes frem fra råskapet til delikatesser som varmrøkt reinsdyrhjerte og kokt renstunge eller rabarbra suppe. Rabarbraen er plukket på Skottgården. Felemusikk…

Ta meg hit

I naturen

Det største matfatet finnes i naturen Vi setter vår ære i å tilby mat basert på lokale råvarer og tradisjonelle retter. For å gjøre noe ekstra ut av det, eller oppleve noe annerledes serverer vi gjerne mat utendørs, i naturen. Når maten har blitt tilberedt over bålet smaker den ekstra godt, og alle vet jo at…

Ta meg hit