NM i Rakfisk weekend

NM i Rakfisk i Vauldalen

Vi har gleden av å invitere til NM i Rakfisk på Vauldalen andre helga i November. For 15. gang skal vi kåre årets beste Rakfisk!

Vi tilbyr et trivelig og innholdsrikt program hele helga. Fredag kveld tar vi turen med hest og slede fra hotellet til Volldalskoja der blir det en bedre middag og Dalarna Femund Spellmannslag står for underholdninga i kveld.
På lørdag formiddag blir det anledning til å være med til Stensaasen for omvisning, handel og kurs i rakfisklegging med Arnstein Stensaas. Til lunsj har vi utfordret vår kjøkkensjef til å leke seg med ulike metoder for tilberedning av fisk og rakfisk.
Selve kåringen av årets beste rakfisk foregår på rakfisk-banketten, og det blir servert smaksprøver fra alle deltagerne. Konferansier er som vanlig Tande-P, underholdning besørges av Dalarna Femund Spellmanslag og dansemusikk med Michigan fra Engerdal.

Weekendpakker:
Overnatting fredag – søndag med hesteskyss, 3-retters middag og underholdning i koja fredag, frokost, lunsj og rakfiskbankett inkl. en øl og akevitt lørdag, frokost/brunsj søndag.
Pr. person i dobbeltrom Kr. 3.735,-. Enkeltromtillegg kr 490,-
Overnatting lørdag – søndag, inkl. lunsj, rakfiskbankett (inkl. en øl og akevitt lørdag), frokost/brunsj søndag. Pr. person i dobbeltrom kr. 2.015,-. Enkeltromtillegg kr. 245,-.

Rakfiskbankett inkl. en øl og en akevitt, underholdning og dans: Kr. 850,-.
Omvisning på Stensaasen og Rakfisk – kurs (inkl. 1 bøtte fisk) kr. 550,-.

For bestilling og mer informasjon, ta kontakt med oss på telefon 72 41 31 00,
mail: post@vauldalen.no
post: Vauldalen, Mellomriksveien 912, 7370 Brekkebygd.
Nett: www.vauldalen.no.
Foto: Per Erik Jæger